Päämiehet

Avantes on kuituoptisten spektrometrien ja -järjestelmien johtava innovatiivinen kehittäjä ja toimittaja. Avantesilla on yli kahden vuosikymmenen kokemus asiakaskohtaisten spektrometrikokoonpanojen toimituksissa eri aloilla ja sovelluksissa. Avantes toimittaa myös eri puolille maailmaa OEM-sovelluksia useille tuotemarkkinoille.

Calgazin kalibrointikaasut ovat olleet jo yli 40 vuotta teollisuuden kalibrointistandardeina. Se perustuu Euroopan ja Yhdysvaltojen tuotantolaitosten tiukkoihin prosessiseurantajärjestelmiin.

Calgaz toimittaa täyden valikoiman kaasuja eri kokoisissa pulloissa työturvallisuuden, merenkäynnin, terveyden ja hyvinvoinnin tarpeisiin. Yli 3000 eri kaasusta ja 9 pullokoosta voidaan valmistaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä seoksia.

Vuodesta 1981 ELK on kehittänyt asiakaskohtaisia sähköisiä tuotteita eri alojen lainsäädännön ja valvontatarpeiden pohjalta. Vahvuusalueena ovat erilaiset teollisuuden säätö- ja ohjausratkaisut.

Oma tuoteperhe rakentuu BAPPU-monitoimiympäristömittarista ja sen lisälaitteista. Ne ovat erittäin helppokäyttöisiä työsuojeluun liittyvien suureiden valvontaan soveltuvia laitteita.

Honeywell Analytics on  maailmanlaajuinen toimija kaasun havaitsemisessa jo lähes 50 vuoden ajan. Sen laiteratkaisuilla pystytään pitkäjänteisesti ja sitoutuneesti turvaamaan vaarallisissa olosuhteissa toimivien työntekijöiden terveys ja turvallisuus.

BW Technologies by Honeywell- ja RAE Systems by Honeywell -tuotteet ovat tärkeä osa Honeywell Analytics –perhettä. Nämä pienikokoiset monikaasuilmaisimet suojaavat työntekijöitä myrkyllisiltä kaasulta, palamiselta ja hapenpuutteilta.

RAE Systems, Inc. on maailman johtava helppokäyttöisten ja älykkäiden kaasujen ja säteilyn havaitsemislaitteiden ja -järjestelmien tarjoaja. RAE Systems -tuotteita käytetään useissa maailman johtavissa yrityksissä ja valtion virastoissa yli 120 maassa. RAE Systems tarjoaa täyden valikoiman langattomia ja reaaliaikaisia ratkaisuja, kuten henkilökohtaisia, kannettavia, siirrettäviä ja kiinteitä instrumentteja kaikkiin käyttötilanteisiin.

RAE Systemsin ppb-tason kaasuntunnistusratkaisuista onkin tullut standardi energiantuotanto-, jalostus-, teollisuus- ja ympäristöturvallisuusaloilla toimiville yrityksille.