AvaSpec-HERO

Kuvaus

AvaSpec-HERO tarjoaa korkeaa resoluutiota ja suurta herkkyyttä. Tämä spektrometri yhdistää molempien parhaat puolet, joten kompromisseja ei tarvita.

AvaSpec-HERO on rakennettu erittäin herkän, kompaktin (HSC), 100 mm:n optisen penkkimme ympärille, jonka NA on 0,13, ja jäähdytetyn, taaksepäin ohennetun ilmaisimen (1024 × 58 pikseliä). Elektroniikan kannalta se käyttää uusinta AS7010-korttiamme, joka sisältää tehokkaan analogia-digitaalimuuntimen, jolla on erinomainen meluteho ja mahdollisuus nopeaan tiedonsiirtoon USB 3.0:n ja Ethernetin kautta.

Näiden kahden huippuluokan komponentin yhdistelmä antaa sinulle erinomaisen instrumentin, joka tarjoaa ihanteellisen tasapainon herkkyyden ja resoluution välillä ja kyvyn käyttää pidempiä integraatioaikoja heikossa valaistuksessa, mutta varmistaa samalla täydellisen signaali-kohina-suorituskyvyn.

Avaspec-HERO sopii käytettäväksi vaihdettavien rakojen kanssa, mikä tarjoaa optimaalisen joustavuuden erilaisiin sovelluksiin. Kaikkien yllä olevien ominaisuuksien yhdistelmä tekee AvaSpec-Herosta ihanteellisen kumppanisi kaikkiin spektroskooppisiin mittauksiin.

Tekniset tiedot ja applikaatioesimerkkejä: Linkki valmistajan tuotesivulle