AvaSpec-Mini

Kuvaus

Tutustu AvaSpec-Miniin; kompakti, monipuolinen, USB-käyttöinen spektrometri, saatavana useissa versioissa. Nämä kompaktit yksiköt ovat vain korttipakan kokoisia, ja niillä on erinomainen lämpötilan ja aallonpituuden vakaus. Nämä instrumentit on helppo ottaa mukaan minne tahansa, ja ne sopivat erittäin hyvin kädessä pidettäviin sovelluksiin.

Suorituskyvyn parantamiseksi suosittelemme tutustumaan AvaSpec-NEXOS™:iin. Tämä tuote on uusin lisäys kompaktiin sarjaamme ja sisältää viimeisintä tekniikkaa.

NEXOS™-spektrometri tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn suurella nopeudella, minimaalisella hajavalolla ja korkealla signaali-kohinasuhteella. Kaikki muunnelmat ovat yhteensopivia Avantesin valonlähteiden, lisävarusteiden ja AvaSoft-ohjelmiston kanssa.

Ymmärtääksemme, että jokaisella asiakkaalla on ainutlaatuiset vaatimukset, olemme kehittäneet AvaSpec-Ministä kaksi versiota; AvaSpec-Mini2048CL ja AvaSpec-Mini4096CL, kumpikin optimoitu tiettyihin tarpeisiin ja sovelluksiin. Näiden kahden version lisäksi tarjoamme myös AvaSpec-Mini-NIR:n, mikäli lähi-infrapunamittauksia tarvitaan.

Tekniset tiedot ja applikaatioesimerkkejä: Linkki valmistajan tuotesivulle