AvaSpec-NEXOS™

Kuvaus

Avantesin NEXOS™ on kevyt ja tehokas spektrometri, joka on optimoitu tuottamaan huippuluokan suorituskykyä spektroskopian integroinneissa. Spektrometri tarjoaa nopean suorituskyvyn, integrointiajat jopa 9 μs, minimaalinen hajavalo vain 0,1 % ja vahva signaali-kohinasuhde 375:1.

NEXOS™ on yhteensopiva Avantesin valonlähteiden, lisävarusteiden ja AvaSoft-ohjelmiston kanssa, joten käyttäjät voivat mukauttaa asetuksiaan mittaustarpeidensa mukaan.

Tämä tehokas ja monipuolinen spektrometri on saatavana USB2-tiedonsiirrolla. Saatavilla on myös muita OEM-sovelluksiin optimoituja viestintäprotokollia (esim. RS232/SPI). Tämä laite voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan käyttämällä kuusi erilaista rakokokoa ja yli 15 erilaista ritilää. Vaihdettava rakovaihtoehto on vakiona muille kuin OEM-malleille.

Tämä spektroskopialaite soveltuu erittäin hyvin OEM-sovelluksiin ja voidaan yhdistää ohjelmistokehityssarjoihimme (AvaSoft). Valmistusprosessimme automatisoinnin ansiosta Avantes voi tuottaa suuria määriä NEXOS™-spektrometriä tehokkaammin ja nopeammin erittäin suurella tarkkuudella ja toistettavuudella.

Tekniset tiedot ja applikaatioesimerkkejä: Linkki valmistajan tuotesivulle