AvaSpec-NIR256/512-1.7-EVO

Kuvaus

Lähi-infrapunamittauksiin 1,7 µm asti Avantes tarjoaa uuden sarjan jäähdyttämättömiä spektrometrikokoonpanoja. AvaSpec-NIR256-1.7-EVO ja AvaSpec-NIR512-1.7-EVO tarjoavat saman erittäin herkän optisen penkin, mutta uuden sukupolven elektroniikassa. Molemmat instrumentit tarjoavat samat poikkeukselliset suorituskykyvaatimukset, kuten näytteenottonopeus vain 0,53 ms/skannaus ja integrointiajat jopa 10 µs, kuin Avantes-instrumentit, joihin olet oppinut luottamaan.

Sovelluksiin, joissa resoluutio on avainasemassa tai joissa mallinnukseen tarvitaan enemmän datapisteitä, 512 pikselin ilmaisin on paras valinta.

AvaSpec-NIR256/512-1.7-EVO-spektrometrit yhdistävät samat luotetut InGaAs-ryhmäilmaisimet erittäin hiljaiseen elektroniikkakorttiimme, jossa on USB3 ja Giga-Ethernet-liitäntä. Digitaaliset ja analogiset I/O-portit mahdollistavat ulkoisen laukaisun ja sulkimen ja pulssivalonlähteiden ohjauksen. Voit valita kahdesta erillisestä ohjelmistoohjatusta vahvistusasetustilasta, korkean herkkyyden tila (HS, oletus) ja hiljainen tila (LN). .

Nämä edulliset, jäähdyttämättömät instrumentit saavat virtansa USB-liittimestä, ja niitä on saatavana neljällä hilalla ja vaihdettavilla raoilla, jotka sopivat kaistanleveyteen ja sovellukseesi sopiviin vaatimuksiin.

Tiesitkö, että AvaSpec-NIR257-1.7:llä on pikkuveli? Uusi AvaSpec-Mini-NIR käyttää samaa ilmaisinta kuin isompi vastine, mutta paljon pienemmässä paketissa. Tämä tekee siitä täydellisen OEM-käyttöön ja integroitavaksi kannettaviin laitteisiin.

Tekniset tiedot ja applikaatioesimerkkejä: Linkki valmistajan tuotesivulle