AvaSpec-NIR256/512-1.7-HSC-EVO

Kuvaus

Lähi-infrapuna-alueen mittauksiin 1,7 µm asti Avantes tarjoaa sarjan jäähdytettyjä spektrometrikokoonpanoja. AvaSpec-NIR256-1.7-HSC-EVO ja AvaSpec-NIR512-1.7-HSC-EVO tarjoavat erittäin herkän 100 mm:n optisen työpenkin (HSC) seuraavan sukupolven elektroniikalla (EVO).

Molemmat instrumentit tarjoavat poikkeuksellisia suorituskykyvaatimuksia, kuten suuren näytenopeuden ja integrointiajat jopa 20 μs:ssa, kuten Avantes-instrumentit, joihin olet luottanut. Sovelluksiin, joissa resoluutio on avainasemassa tai mallintamiseen tarvitaan useampia datapisteitä, 512 pikselin ilmaisin on paras valinta.

AvaSpec-NIR256/512-1.7-HSC-EVO-spektrometrit yhdistävät samat luotetut InGaAs-ryhmäilmaisimet erittäin hiljaiseen elektroniikkakorttiimme, jossa on USB3- ja Giga-Ethernet-liitäntä. Instrumentit on varustettu vaihdettavalla rakolla. Digitaaliset ja analogiset I/O-portit mahdollistavat ulkoisen laukaisun ja sulkimen ja pulssivalonlähteiden ohjauksen. Valitse kahdesta erillisestä ohjelmistoohjatusta vahvistusasetustilasta: korkean herkkyyden tila (HS, oletus) ja hiljainen tila (LN).

Jäähdytys varmistaa optimaaliset meluolosuhteet jopa pidemmillä integrointiajoilla. Kaikkiin NIR-1.7-instrumentteihin on saatavana neljä erilaista hilaa, joten voit valita sovellukseesi sopivan kaistanleveyden.

Tekniset tiedot ja applikaatioesimerkkejä: Linkki valmistajan tuotesivulle