AvaSpec-NIR256/512-2.5-HSC-EVO

Kuvaus

NIR-spektrometriemme uudet ja parannetut versiot tarjoavat suuremman herkkyyden, pienemmän painon ja koon. Ne perustuvat 100 mm:n optiseen penkkiin, jonka NA on 0,13, mikä tarjoaa optimaalisen tasapainon resoluution ja herkkyyden välillä.

2,5-HSC-EVO-sarjassa on 256 tai 512 pikselin InGaAs-ilmaisimet, ja niitä on saatavana useissa kokoonpanoissa. Nämä instrumentit sopivat erinomaisesti viljan, maissin, vehnän, soijan ja polymeerien mittaamiseen, mutta myös lääketieteelliseen käyttöön, prosessien seurantaan ja muihin analyyseihin. 256 pikselin ilmaisimet tarjoavat korkeimman herkkyystason useimmissa sovelluksissa. Sovelluksiin, joissa resoluutio on avainasemassa tai joissa mallinnukseen tarvitaan enemmän datapisteitä, 512 pikselin ilmaisin on paras valinta.

Saatavilla on valikoima hiloja, joiden avulla on mahdollista räätälöidä instrumentti optimaaliseen suorituskykyyn sovelluksessasi. Laite on varustettu vaihdettavalla raolla, joka tarjoaa sinulle joustavuutta kokeilussasi.

Myös –HSC:ssä on käyttäjän valittavissa oleva vahvistusasetustila: LN (matala kohina, vakioasetus), joka antaa sinulle pidemmän integrointiajan ja korkeamman signaali-kohinasuhteen, tai HS (korkea herkkyys) heikot valaistusolosuhteet. Analogiset ja digitaaliset IO-portit mahdollistavat AvaLight-sarjan sulkimien ja pulssivalolähteiden ulkoisen laukaisun ja ohjauksen. EVO-instrumenteissa käytetään AS7010-elektroniikkakorttia, joka tarjoaa USB3:n (10 kertaa nopeampi kuin USB2), Gigabit Ethernetin ja paremman signaalinkäsittelyn.

Tekniset tiedot ja applikaatioesimerkkejä: Linkki valmistajan tuotesivulle