AvaSpec-ULS2048CL-EVO

Kuvaus

Toinen jäsen EVO-sarjassamme: AvaSpec-ULS2048CL-EVO.

Tämä spektrometri käyttää CMOS-tekniikkaa perinteisen CCD-tekniikan sijaan, joten se on täysin ajan tasalla ja valmis seuraavalle vuosikymmenelle.

CCD-ilmaisimien hallitseva asema spektrometrialalla on häipymässä, ja uudet tekniikat, kuten CMOS, ovat kehittyneet ja niistä on tullut sopiva vaihtoehto. AvaSpec-ULS2048CL-EVO tarjoaa sinulle tämän uusimman teknologian, joka varmistaa spektrometrialustan tuleville vuosille.

Yhdessä viimeisimmän AS-7010-elektroniikkamme kanssa AvaSpec-ULS2048CL-EVO tarjoaa sinulle monipuolisen laitteen, joka sisältää USB3.0-tiedonsiirron kymmenen kertaa suuremmalla nopeudella kuin USB2, ja toisen tiedonsiirtoportin, joka tarjoaa Gigabit Ethernetin integroitavaksi yrityksesi verkkoon. ja mahdollisuus pitkän matkan viestintään, kaikki edulliseen hintaan.

Nopeiden tiedonsiirtovaihtoehtojen lisäksi EVO-sarjan spektrometrit tarjoavat myös nopean mikroprosessorin ja 50 kertaa enemmän muistikapasiteettia, mikä voi auttaa sinua tallentamaan enemmän spektrejä laivaan ja toteuttamaan enemmän toimintoja.

Vaihtoehtoja ovat ilmaisimen keräilylinssi, joka parantaa herkkyyttä alueella 200-1100 nm, ja järjestyslajittelusuodatin, joka vähentää toisen asteen vaikutuksia. Lisäksi AvaSpec-2048CL on saatavana laajalla valikoimalla rakokokoja, ritilöitä ja kuituoptisia sisääntuloliittimiä.

Sen mukana tulee AvaSoft-Basic-ohjelmisto, USB-kaapeli ja kattava käyttöopas.

AvaSpec-ULS2048CL-EVO on saatavana myös OEM-yksikkönä, vain penkkiversiona tai telineeseen asennettavana versiona.

Tekniset tiedot ja applikaatioesimerkkejä: Linkki valmistajan tuotesivulle