AvaSpec-ULS2048x64-EVO

Kuvaus

Avantes tarjoaa jäähdytetyn AvaSpec-ULS2048x64TEC-EVO:n lisäksi hiljaisen ilmaisimen lisäksi myös jäähdyttämättömän AvaSpec-ULS2048x64-EVO:n. Standardinmukaisella 2048 × 64 taustaohennuksella varustettu spektrometri on täydellinen vähemmän vaativiin sovelluksiin UV- ja NIR-alueilla.

Jäähdytysvaihtoehto on usein tarpeeton sovelluksissa, jotka vaativat alle 2 sekunnin integrointiaikoja. Esimerkiksi tällä jäähdyttämättömällä AvaSpec-ULS2048x64-EVO:lla on vakiintunut ennätys erilaisissa DOAS-sovelluksissa (differentiaalinen optinen absorptiospektroskopia) maailmanlaajuisesti korkean UV-vasteen ja 0,9 mm:n ilmaisimen korkeuden ansiosta, mikä mahdollistaa kiinnostavien aallonpituuksien havaitsemisen.

Vaihtoehtoihin kuuluu järjestyslajittelusuodatin, joka vähentää toisen asteen vaikutuksia, ja tyhjennysportit syvän UV-mittauksia varten. AvaSpec-ULS2048x64-EVO:ssa on laaja valikoima rakokokoja ja hiloja, ja ne voidaan konfiguroida SMA- tai FC/PC-kuituoptisilla sisääntuloliittimillä.

AvaSpec-ULS2048x64-EVO käyttää AS-7010-elektroniikkakorttia, joka tarjoaa USB3:n (10 kertaa nopeampi kuin USB2), Gigabit Ethernetin ja paremman signaalinkäsittelyn.

Yhteys tietokoneeseesi hoidetaan USB3-yhteyden tai Ethernetin kautta, jolloin skannaus suoritetaan kahden millisekunnin välein. Laitteen mukana tulee AvaSoft-Basic-ohjelmisto, USB-kaapeli ja kattava käyttöopas.

Tekniset tiedot ja applikaatioesimerkkejä: Linkki valmistajan tuotesivulle