AvaSpec-ULS2048x64TEC-EVO

Kuvaus

AvaSpec-ULS2048x64TEC-EVO on päivitetty versio AvaSpec-ULS2048x64TEC spektrometristämme, siinä on parannettu elektroniikka ja jäähdytys.

Tämä instrumentti parantaa SensLine-sarjaa jäähdytetyllä, taaksepäin ohennetulla tunnistimellaan. Takaa ohennetulla detektorilla on korkea herkkyys UV- ja IR-alueilla. 64 pikselin korkeus (0,89 mm) mahdollistaa mahdollisimman monien fotonien sieppaamisen, kun taas jäähdytys mahdollistaa pitkän, jopa 120 sekunnin integraatioajan alhaisella melutasolla.

Laitteessa on Peltier-jäähdytyslaite, joka on integroitu ainutlaatuiseen erittäin vähäisen hajavalon optiseen penkkiimme, joka voi alentaa CCD-sirun lämpötilan -30 °C:seen verrattuna ympäristöön. Se parantaa merkittävästi tummaa perusviivaa ja PRNU-tasoa. Ilmaisimen jäähdytys vähentää myös pimeää kohinaa kertoimella 2-3.

AvaSpec-ULS2048x64TEC-EVO käyttää erityistä hiljaista versiota 2048 × 64 -ilmaisimesta integroidulla jäähdytyksellä.

Kaikki edellä mainitut ominaisuudet tekevät tästä instrumentista ihanteellisen soveltuvan heikossa valaistuksessa, kuten fluoresenssi- tai hämärässä Raman-mittauksiin.

Optimaalinen joustavuus on taattu vaihdettavan raon ansiosta, mikä tekee instrumentista sopivan erilaisiin sovelluksiin.

Tekniset tiedot ja applikaatioesimerkkejä: Linkki valmistajan tuotesivulle