AvaSpec-ULS4096CL-EVO

Kuvaus

vaSpec-ULS4096CL-EVO on saatavana OEM-yksikkönä, penkkiversiona tai telineeseen asennettavana versiona.

Korkean resoluution spektrometri EVO-sarjastamme: AvaSpec-ULS4096CL-EVO. Tämä spektrometri käyttää CMOS-tekniikkaa perinteisen CCD-tekniikan sijaan, joten se on täysin ajan tasalla ja valmis seuraavalle vuosikymmenelle. Nämä 4096 pikselin spektrometrit on räätälöity korkearesoluutioisiin sovelluksiin, kuten plasmamittauksiin ja LIBS (Laser-Induced Breakdown Spectroscopy).

CCD-ilmaisimien hallitseva asema spektrometrialalla on häipymässä, ja uudet teknologiat, kuten CMOS, ovat kehittyneet ja niistä on tullut sopivia vaihtoehtoja. AvaSpec-ULS4096CL-EVO tarjoaa sinulle tämän uusimman teknologian, joka varmistaa spektrometrialustan tuleville vuosille.

Yhdessä viimeisimmän AS-7010-elektroniikkamme kanssa se tarjoaa sinulle monipuolisen laitteen, mukaan lukien USB3.0-tiedonsiirron, jonka nopeus on kymmenen kertaa nopeampi kuin USB2:ssa, ja toisen tiedonsiirtoportin, joka tarjoaa Gigabit Ethernetin integroitavaksi yrityksesi verkkoon ja mahdollisuuden pitkäksi ajaksi.  Nopeiden tiedonsiirtovaihtoehtojen lisäksi EVO tarjoaa myös nopean mikroprosessorin ja 50 kertaa enemmän muistikapasiteettia, mikä voi auttaa sinua tallentamaan enemmän spektrejä ja toteuttamaan enemmän toimintoja.

Vaihtoehtoja ovat ilmaisimen kokoomalinssi, joka parantaa herkkyyttä alueella 200–1100 nm, ja järjestyslajittelusuodatin, joka vähentää toisen asteen vaikutuksia. Lisäksi AvaSpec-ULS4096CL-EVO:ssa on laaja valikoima rakokokoja, hiloja ja kuituoptisia sisääntuloliittimiä. Sen mukana tulee AvaSoft-Basic-ohjelmisto, USB-kaapeli ja kattava käyttöopas.

Tekniset tiedot ja applikaatioesimerkkejä: Linkki valmistajan tuotesivulle