Developer kits for easy IO access

Tätä IO:ta voidaan käyttää Avasoft 8:n (Time Series) tai mukautettujen sovellusten kanssa

Osastot: ,

Kuvaus

Avantes-spektrometrit ovat erittäin joustavia ja tarjoavat useita tulo/lähtöliitäntöjä. Näitä IO:ta voidaan käyttää Avasoft 8:n (Time Series) tai mukautettujen sovellusten kanssa. DEVKITit on suunniteltu helpottamaan elämää kehitysvaiheessa. Sen sijaan, että valmistaisit tai juottaisit kaapelin oikeilla liitännöillä, voit nyt kytkeä helposti ruuviliittimillä.

AVS-DEVKIT-AS5216 sisältää PCB-IO-EXT-BES-painetun piirilevyn. Tässä kortissa on useita ruuviliittimiä helpottamaan liittämistä IO-pisteisiin, BNC-liitin tuloliipaisua varten sekä painike manuaalista ohjausta varten.

Kaikissa lähdöissä on LED-valo, joka ilmaisee niiden tilan (valittavissa jumpperien avulla). Lisäksi mukana on RS232-liittimet. ASC-versiossa virta-, USB- ja SYNC-liitin ovat piirilevyssä. PCB-IO-EXT-BES liitetään AvaSpec-ULS- tai AvaSpecULSi IO -liittimeen liitäntäkaapelilla.

Koska AS-7010- ja AS-5216-elektroniikkakorteilla on samat IO-liitännät, AVS-DEVKIT-AS5216:ta voidaan käyttää myös yhdessä AS-7010-elektroniikkakortin kanssa.

Tuotetuki: Linkki valmistajan tuotesivulle