Esikonfiguroidut mallit

Kuvaus

Asiakkaille, joilla on kiireellisiä tarpeita ja yleistä joustavuutta teknisissä tiedoissaan, Avantes tarjoaa erilaisia esikonfiguroituja spektrometrejä. Pidämme näitä spektrometrejä varastossa, mikä tekee niistä helposti saatavilla olevia ja lyhentää merkittävästi toimitusaikaa.

Kuudesta saatavilla olevasta mallista neljä on konfiguroitu käytettäväksi mittauksiin UV-VIS-NIR-alueella (200-1100 nm), yksi VIS-NIR-alueelle (360-1100 nm) ja yksi vain näkyvälle. alueella (360 – 880 nm). Useat mallit on varustettu vaihdettavalla raolla (RS). Kaikki esikonfiguroidut spektrometrit ovat saatavilla alennettuun hintaan (toisin kuin mukautettuja malleja), ja ne sisältävät päivityksen AvaSoft-Full-versioon. Täydelliset tekniset tiedot on lueteltu  teknisissä tiedoissa.

USB-kaapeli ja kattava käyttöopas tulevat spektrometrin mukana, joten sinulla on kaikki mitä tarvitset kokeiden aloittamiseen.

Etsitkö kompaktimpaa ratkaisua? Tarjoamme myös tehokkaan ja kompaktin AvaSpec-NEXOS-spektrometrin, joka kuuluu CompactLine-sarjaamme.,

Tekniset tiedot ja applikaatioesimerkkejä: Linkki valmistajan tuotesivulle