Honeywell BW™ Ultra

Kuvaus

Honeywell BW™ Ultra on Honeywellin viiden kaasun ilmaisin, joka on suunniteltu erityisesti näytteenottoon ja ahtaiden tilojen valvontaan ennen sisääntuloa ja sen jälkeen. Se hyötyy vertaansa vailla olevasta anturitekniikasta, kaasulukemien näkyvyydestä, mukavuudesta ja liitettävyydestä – jopa äärimmäisissä työolosuhteissa. Honeywell BW™ Ultra tunnistaa samanaikaisesti neljä kaasua, joita sinun on valvottava ahtaissa tiloissa. Lisäksi siellä on viides anturi valitsemallesi kaasulle. Tällä tavalla voit lisätä viidennen suojaustason rajoitetun tilan merkintöillesi.

Honeywell BW™ Ultra on kannettava viiden kaasun ilmaisin, joka on suunniteltu erityisesti ahtaiden tilojen näytteenottoon ja valvontaan. Se on markkinoiden ensimmäinen kaasunilmaisin, jossa on 1-sarjan anturi, nopea vaste, luotettava suorituskyky ja pitkä käyttöikä jopa äärimmäisissä ympäristöissä. Tämä tarkoittaa suurta tarkkuutta ja alhaisempia kustannuksia.

Toisin kuin käyttämäsi kaasuilmaisimet, Honeywell BW™ Ultra on ilmaisin, jota käytät  suljetussa tilassa. Siksi suunnittelimme Honeywell BW™ Ultran kätesi muotoon sopivaksi – mukavan painon ja ohuemman profiilin ansiosta – minimoimaan väsymystä ja parantamaan tuottavuutta.

Lisäksi siinä on yhden painikkeen käyttö ja helppo käyttökokemus, jota olet tottunut odottamaan Honeywell-ilmaisimista. Ja jos sinun on käytettävä Honeywell BW™ Ultraa navigoidessasi ahtaissa tiloissa, ilmaisin kulkee mukanasi – sisäisellä pumpulla ja ilman tarttumiskohtia.

Honeywell BW™ Ultra on täysin kaikkien voimassa olevien turvallisuusmääräysten mukainen tunnistamalla viisi kaasua lisäsuojaakseen työssä. Toimitpa sitten öljyn ja kaasun, sellun ja paperin, vedenkäsittelyn, merenkulkualan, kemiantehtaiden tai muiden teollisuudenalojen aloilla, voit lisätä suljetun tilan sisääntuloihisi maksimaalisen suojan.

 

  • Suuri, helposti katsottava näyttö
  • Uusi 1-sarjan anturi parantaa luotettavuutta
  • Honeywell TouchConnect™ -tekniikka nopeaan instrumenttien hallintaan
  • Etävalvonta lisäsuojausta varten.
  • Mahdollistaa kommunikoinnin helposti Motorola MOTOTRBO:n kanssa
  • Anturin korkea laatu ja luotettavuus
  • Toistettava suorituskyky ilman häiritseviä hälytyksiä – jopa äärimmäisissä olosuhteissa
  • Antureiden odotettu käyttöikä: jopa viisi vuotta.

Tuotetuki: Linkki valmistajan tuotesivulle