OEM spectrometers: AvaBench NIR Optical Benches

OEM-sovelluksiin NIR:ssä

Osastot: ,

Kuvaus

OEM-sovelluksiin NIR-alueella Avantes tarjoaa AvaBench NIR -optisia penkkejä. Optinen AvaBench-50-penkki on saatavana 1000-1750 nm:n alueella jäähdyttämättömiin ilmaisimiin. Uusi tässä sarjassa on AvaBench-100TEC: 100 mm:n optinen penkki tarjoaa optimaalisen tasapainon optisen suorituskyvyn ja resoluution välillä. Jotta koko pysyisi pienenä, siinä on ainutlaatuinen taittuva peili.

Kaikissa AvaBenchin NIR-optisissa penkeissä on symmetriset Czerny-Turner-mallit, joissa on kuituoptinen sisääntuloliitin (vakio on SMA; muita vaihtoehtoja on saatavana), erityisesti suunniteltu kollimoiva tarkennuspeili ja diffraktiogratiini. Valittavana on erilaisia NIR-ritilöitä. tuotteet.

Aallonpituusalueet, resoluutiotaulukot, ilmaisimen tekniset tiedot ja AvaBench-vaihtoehdot löytyvät kutakin spektrometrityyppiä vastaavalta laitesivulta. NIR-optisten penkkien tärkeimmät tekniset tiedot on lueteltu alla olevassa taulukossa.

NIR AvaBenches ovat täysin yhteensopivia Avantesin elektroniikkakorttien kanssa tai ne voidaan liittää asiakaskohtaiseen elektroniikkaan. Optisissa NIR-penkeissä on erillinen videolähtö minikoaksiaalikaapelin kautta. TEC NIR -penkeissä on jäähdytyselementti ja lisäsähköliitännät sekä lämpötila-anturille että teholle Peltier-jäähdytykseen.

Tuotetuki: Linkki valmistajan tuotesivulle