OEM spectrometers: AvaBench Optical Benches

Avantes on kehittänyt neljän tyyppisiä UV/VIS-optisia penkkejä erityisesti OEM-asiakkaille

Osastot: ,

Kuvaus

AvaSpec-optisia penkkejä on saatavana joko elektroniikkakortillamme tai ilman niitä integroitaviksi asiakkaiden järjestelmiin. Avantes on kehittänyt neljän tyyppisiä UV/VIS-optisia penkkejä erityisesti OEM-asiakkaille. Optiset penkit AvaBench-75-ULS (käytetään sekä StarLine että SensLine), AvaBench-75-MN (CompactLine), AvaBench-75-ULSTEC (SensLine), AvaBench-37.5-HS (SensLine) ja AvaBench-100-HSC ( SensLine) ovat Czerny-Turner-malleja, joissa on kuituoptiset sisääntuloliittimet (vakio SMA, muut mahdolliset), kollimoidut tarkennuspeilit ja diffraktiohila. Valikoima erilaisia ritilöitä erilaisilla dispersioilla ja valokulmilla mahdollistaa sovellukset 200 – 1160 nm alueella.

Uusi minipenkkimme sopii täydellisesti OEM-integraatioon olemassa oleviin järjestelmiin ja kämmenlaitteisiin. Suuren numeerisen aukon AvaBench-37.5-HS:ssä on täydellinen mekaaninen yhteensopivuus asennusreikien kanssa AvaBench-75-ULS:n kanssa, minkä ansiosta OEM-asiakkaiden on kätevää päivittää tehokkaampaan optiseen pöytään.

Aallonpituusalueet, resoluutiotaulukot, ilmaisimen tekniset tiedot ja AvaBench-vaihtoehdot löytyvät kutakin spektrometrityyppiä vastaavalta laitesivulta. Näiden optisten penkkien tärkeimmät tekniset tiedot on lueteltu alla olevassa taulukossa.

Kaikki AvaBench-optiset penkit ovat täysin yhteensopivia Avantesin elektroniikkakorttien kanssa tai ne voidaan liittää asiakaskohtaiseen elektroniikkaan. Videolähtöä käsitellään erillisellä minikoaksiaalikaapelilla.

Tuotetuki: Linkki valmistajan tuotesivulle