Honeywell BW™ Flex

Kuvaus

Honeywell BW™ Flex tarjoaa tarvitsemaasi joustavuutta työntekijöiden suojeluun teollisuudessa teräksestä ja jätevedestä paperiin ja selluun. Voit valita yli 15 anturista tunnistaaksesi samanaikaisesti jopa 4 kaasuvaaraa.

TOSIAIKAISIA KAASULUKEMIA YHDELLÄ VAIKOLLA

Honeywell BW™ Flexissä on suuri korkearesoluutioinen näyttö, jonka lukemat ovat saatavilla useilla kielillä. Tärkeä turvallisuustieto välitetään selkeästi ja tehokkaasti, mikä mahdollistaa nopeamman päätöksenteon ihmishenkien suojelemiseksi vaarallisissa ympäristöissä. Sen innovatiivinen muotoilu, kompakti koko ja helppokäyttöisyys perustuvat Honeywell BW™ -kaasunilmaisintuotteista saatuun pitkäänkokemukseen.

Älykkäät ANTURIT LISÄÄN TURVALLISUUTTA JA KÄYTTÖAIKAA

Honeywell BW™ Flex sisältää i-sarjan älykkäitä antureita, jotka valvovat ja tarjoavat edistyneitä ennakoivia kalibrointi-sekä huolto- ja käyttöiän päättymistietoja reaaliajassa. Nämä edistyneet hälytykset auttavat vähentämään epäonnistumisten todennäköisyyttä ja lisäämään tietoisuutta, jotta voidaan ryhtyä ennaltaehkäiseviin toimiin turvallisuushäiriöiden ja odottamattomien seisokkien välttämiseksi.

YKSINKERTAISTETTU KAASUN RAPORTOINTI JA ANALYYSI

Honeywell BW™ Flex voidaan yhdistää älypuhelimeen helposti Bluetoothin® kautta. Lataa Honeywell Safety Suite Device Configurator -sovellus nopeaa ja tarkkaa laitehallintaa, ylläpitoa, raportointia ja analysointia varten. Lisää tuottavuutta yksinkertaistamalla tehtäviä, kuten tapahtumien tallentamista, ja säästä aikaa lataamalla kaikki laitetiedot yhdellä napsautuksella.

*LUOTETTAVA: Kahden kuukauden akun käyttöaika 4,5 tunnin latauksella uudella pienitehoisella IR LEL -anturillamme. Ei päivittäistä latausta, ei odottamattomia seisokkeja

*YHTEENSOPIVA: Honeywell BW™ Flex Series on yhteensopiva IntelliDoX-instrumenttien hallintajärjestelmän ja Honeywell Safety Suiten kanssa Bluetooth®-yhteydellä langattomaan konfigurointiin

*TARKKA: Pienitehoinen infrapuna-LEL-anturi on immuuni silikonimyrkytykselle, mikä tarkoittaa palavien aineiden tarkkaa seurantaa.

*Helppo HALLINTA: Vihreä IntelliFlash™ valo ilmaisee, että ilmaisin on vaatimusten mukainen, ja keltainen valo osoittaa huoltotarvetta.

*RESPONSIIVINEN: 1-sarjan anturit reagoivat vaarallisiin kaasutasoihin sekunneissa, jopa kovissa lämpötiloissa.

*HELPPOKÄYTTÖINEN: Pieni ja kevyt. Yhden painikkeen toiminta.

* VIESTINTÄ: Mahdollistaa yhteydenpidon helposti Motorola MOTOTRBO:n kanssa

Tuotetuki: Linkki valmistajan tuotesivulle